събота, 4 септември 2010 г.

Facebook тества нова "Subscrible to" функция за потребители

Posted by Ivan | събота, 4 септември 2010 г. | Category: |

Facebook тества нова "subscrible" функция, която позволява на потребителите да получат уведомления и сигнали, когато техен приятел редактира профила си.
Facebook изпробва нова функция, която ще позволи на потребителите да получат известия, когато друг потребител в Facebook използва социалната мрежа за актуализиране на статута си или споделяне на снимки с приятели.
"Subscrible to" функция позволява на потребителите в Facebook да избират за кои приятели или членове на семейството желаят да получават "сигнал", всеки път когато има някаква активност на профила им.
"Ние тестваме тази функция с един малък процент от потребителите," се казва в изявление на Facebook. "Тя позволява на хората да се абонират за приятели и страници, за да получават известия, когато лицето, за което са се абонирали  актуализира своя статут или поства ново съдържание, като снимки, видео, линкове, или бележки."

От Facebook не са потвърдили кога  новата "subscrible" функция ще бъде приложена за всички потребителски профили. 

Currently have 1 коментара:

  1. Ха, аз вече имам такава опция. :) Обаче всички могат да виждат кой се е абонирал за теб, което значи, че хората, към за които си се абонирал, също могат да видят, че си се абонирал за тях. :( То така не е готино, като ще се следим, поне да е тайно, иначе не е никакво следене. Трябва никой да не вижда кой за кого се е абонирал. :)


Leave a Reply