сряда, 12 януари 2011 г.

Ще бъде ли закрит Facebook?

Posted by Ivan | сряда, 12 януари 2011 г. | Category: |

Facebook опроверга с хумор слуха, плъзнал по интернет, че сайтът ще бъде закрит, предаде Франс прес.

"Не сме получили съобщение за закриване, затова продължаваме да работим както обикновено", обяви социалната мрежа на собствения си сайт. "Не си отиваме, едва сме започнали", се казва в изявлението.

Слухът може би е пуснат от сатиричния сайт Weekly World News, посочва АФП. Той съобщи, че извънземни кораби ще нападнат Земята през 2011 г., както и че Facebook ще бъде закрит на 15 март. Сайтът се позова на думи, приписани на директора на социалната мрежа Марк Зукърбърг на пресконференция, на която казал, че стресът от управлението на това дружество му съсипва здравето.

Слухът плъзна по социалните мрежи Twitter и по самия Facebook, който има повече от половин милиард активни потребители, допълва БТА.

Това се случва на фона на всекидневни предположения за предстоящо излизане на Facebook на борсата, което може да се превърне в една от най-големите операции от този вид, добавя АФП.

Currently have 2 коментара:

  1. Въобще не вярвам.Това е невъзможно.

  2. Да разбира се. Е не че е невъзможно все пак сайта си е негов , но кой би унищожил сайт посещаван от над половин милиард души иносещ огромни приходи. Все едно да заколиш кокошката която снася златните яйца :D


Leave a Reply