вторник, 26 октомври 2010 г.

Facebook 1.9 за BlackBerry е наличен в Blackbery Beta Zone

Posted by Ivan | вторник, 26 октомври 2010 г. | Category: |

 
Facebook за BlackBerry 1.9 бе пуснат в Blackbery Beta Zone. Beta версия на приложението може да изтеглите след регистрация. Oграничен брой хора ще могат да тестват Facebook 1.9 , така че не губете време.
Ето и някои от новостите


Inbox
Има 2 възможности за визуализация на съобщенията от Facebook:
1. Изгледът Facebook Messages показва само Facebook съобщенията във входящата кутия.
2. Ако искате да видите всички съобщения на едно място, настройвате Facebook съобщенията да се показват във входящата кутия на BlackBerry Messages.
За да можете да придобиете представа за  различните изгледи, приложението изтегля последните 30 съобщения от Facebook при първоначалното си стартиране и ги показва във входящата кутия. Във Facebook 1.9 входящата кутия Facebook Messages на BlackBerry устройството се синхронизира с входящата кутия в интернет. По този начин изтритите иотворените съобщения са съответно изтрити иотворени и в двете кутии. След вписване във Facebook за BlackBerry, продължава използването на BlackBerry Push услугата, за да се поддържат съобщенията актуални. Крайната цел е интегриран emаil интерфейс, който прилича възможно най-много на входящата кутия на Facebook.




Facebook Search
С Facebook 1.9 за BlackBerry можете да използватетърсачката на Facebook, за да търсите приятели и страници. От показаните резултати, в зависимост от степента на сигурност, можете да виждате общи приятели, да видите уголемени снимките на профилите и да изпратите покана за приятелство.


Ако изберете страница, може да изберете опцията “Харесва ми”, за да започнете следите промените в страницата.
 
Друга хубава възможност във версия 1.9 на Facebook за потребителите на BlackBerry 6 е, че Facebook Search е свързан с интегрираната в операционната система Universal Search услуга. По този начин, при търсене в смартфона, Universal Search ще покаже и резултатите от Facebook.


Friends List, Page List, променен Navigation Bar
В допълнение към изброените възможности,интерфейсът е направен лесен за ползване. Friends List (списък с приятели) е оптимизиран, могат да се добавят снимки от профилите на приятелите и да се преглеждат страниците във вид на списък (Page List). Navigation bar е променен, вече може да се преглежда профила, да се добавят нови икони за Facebook Search и Message View. Ако искате да пробвате Faecebook 1,9 за BlackBerry, можете да се регистрирате и да тествате beta версията. Имайте предвид, че броят на тестващите beta версията е ограничен. Ако искате да тествате новата версия, побързайте.

Currently have 0 коментара:


Leave a Reply