понеделник, 2 май 2011 г.

Скандал между Андреа и Райна във Facebook

Posted by Ivan | понеделник, 2 май 2011 г. | Category: |


 Причина за скандала, избухнал на Великден, е текстът към новата песен на Райна, който Андреа откраднала

Назрява поредната люта война във фолка. Райна и Андреа се „хванаха за гушите” във Фейсбук. Певицата с македонски нрав Райна обвини Андреа, че е откраднала текст от нейна песен. Блондинката не й остана длъжна и върна със свое послание на стената си.
Причина за скандала, който избухна на Великден, е текстът към новата песен на Райна. Оказва се, че преди време Андреа е поискала от текстописката Мариета Ангелова текст към песен. В последствие обаче русата амбиция се отказала от текста и не платила на Мариета за услугата, под претекст, че няма да ползва труда й.
Райна

Райна пише на Андреа “предпразнично”
Наскоро Мариета Ангелова написала текста към новата песен на Райна и включила и припева от отхвърлената песен от Андреа. „Думите много ми харесваха и реших да ги включа към твоята песен, след като Андреа отказа”, пише Мариета на Райна. В последствие обаче се оказва, че Андреа е решила да си присвои въпросния текст и да го включи в своя песен, без да иска разрешение от текстописката.
Така се получили два дублирани текста – на песните на Андреа и Райна. За съжаление на Райна, блондинката я изпреварила и парчето й вече е излязло с клип. Райна пък разбира за „кражбата” малко преди да направи видео към песента си. Това саботирало промото и сега македонката трябва да извади още минимум 300 лв. от джоба си за „смесване”, нов текст и пр.
Въпреки очевидната си вина обаче, Андреа не се извинява на Райна, а го играе още по-нагло. Половинката на Кубрат Пулев с ирония предлага на Райна да й помогне за песента и съветва колежката си да не се държи като дете.

Currently have 8 коментара:

  1. Анонимен says:

    raina si e nomer 1 za mennn !!

  2. райна пее прекрасно за разлика от андреа райна е супер а андреа е една голяма нула за мен

  3. Пфф, кой ти слуша Райна в наше време?! Райна не става!

  4. andreq i raina sa mnogo dobri pevici kakto i mnogo krasivi ne pishete takiva komentari za tqh

  5. han mi bul

  6. raina e edno golqmo lqino

  7. raina e kopele i to golqmo

  8. raina e mnoo prosta!gra4i kat garga! andrea si pee mnogo po-qko! 4e koi ti slu6a tapata raina


Leave a Reply