понеделник, 8 ноември 2010 г.

Кралицата във Facebook

Posted by Ivan | понеделник, 8 ноември 2010 г. | Category: , |

Страницата на кралицата във Facebook

Британското кралско семейство пусна във Facebook своя страница.Страницата на британското кралско семейство http://www.facebook.com/TheBritishMonarchy  събра повече от 60000 почитатели за ден.
Регистрацията на Елизабет II във Facebook е поредното доказателство, че кралското семейство държи да е в крак с технологичните иновации. През 2008 кралицата качи свое видео в световноизвестния сайт YouTube, а по-късно създаде свой профил в Twitter и Flickr.
Потребителите на Facebook ще могат да видят неофициални семейни портрети, да изучават стила на обличане на кралица Елизабет II, да се любуват на нейните внучки или да оценяват красотата на червените военни униформи на мъжете от фамилията.
Има и исторически кадри - как кралицата и Роналд Рейгън яздят коне или облаците дим над Уиндзорския дворец при пожара през 1992 година. Всеки ден ще се обновява рубрика с текущите аудиенции и други официални събития с участието на кралицата или членове на двора.
От кралските служби направиха уточнение, че Facebook профилът не е личен за кралица Елизабет Втора и потребителите няма да могат да я прибавят като свой приятел.Вградено приложение обаче ще позволява да се следи местоположението на кралицата при официални ангажименти.

Currently have 0 коментара:


Leave a Reply